

ROOIBOS PEČENÉ JABLKO
Len si to predstavte - sedíte v teple a pohodlí svojej obývačky, vonku sa stmieva, kamaráti plánujú ďalšiu cestu za dobrodružstvom ... nalievajú z kanvičky čerstvo zaliatého rooibosu s kúskami jabĺk, vanilky a mandlí. Červené ihličky vzácneho čajovníkovca poskytujú nežný základ pre vône a chute pečeného jabĺčka. Bez kofeínu a umelých aróm.
Zloženie
Rooibos 60%, Hrozienka, Jablko 10%, Aróma prírodná, Škorica - cassie, Okvetné lístky ruže, Mandle, VanilkaViac o čaji Rooibos PEČENÉ JABLKO
Rooibos čiže červený čaj netreba dlho predstavovať. Populárny a vyhľadávaný nápoj slávi úspechy u ľudí dbajúcich na zdravý životný štýl aj u tých, ktorí milujú jeho sladkú chuť a neprebádané možnosti kombinácií s bylinami, ovocím a orechmi.
Tentoraz sme pre vás namiešali vyváženú zmes tých najkvalitnejších ingrediencií. Rooibos sme priviezli z údolia a hôr Južnej Afriky, jabĺčka nazbierali v stredoeurópskych záhradách, vanilku objednali z Indonézie a mandle nakúpili v USA. Aby bolo Pečené Jable dokonalé, pridali sme okvetné lístky ruže a kúsky tej najvoňavejššej škorice - cassie.
Rooibos sa pripravuje z listov čajovníkovca kapského, ktorý rastie na veľmi obmedzenom území v juhoafrickom Cederbergu. Červenú farbu získavajú lístky pri spracovaní, kedy prejdú fermentáciou, sú nasekané a nechávajú sa kvasiť. Potom schnú na slnku a menia sa zo zelených na nádherne mahagónové. Rooibos je cenený pre vysoký obsah flavonoidov a antioxidantov. Sú mu prisudzované upokojujúce účinky, schopnosť hojiť vyrážky aj akné, mierniť žalúdočné ťažkosti. Výskumy naznačujú, že môže chrániť mužskú plodnosť, predchádzať kardiovaskulárnym ochoreniam, alergiám aj niektorým druhom rakoviny.
Rooibos je prirodzene bezkofeínový. Odporúča sa preto nielen dospelým, ale aj deťom. Vo variante Pečené Jable výborne osvieži ako chladený nápoj, ale aj zahreje v horúcom stave.
Chuť čaju:
S príchuťou pečeného jablka.
Ukážka balenia čaju
Pevný alumíniový obal so zipsom, ktorý umožní po otvorení opakovateľné uzatváranie. Kvalitné balenie, ktoré zachováva charakter čaju. Čaj je vždy v balení hermeticky uzavretý, aby odolával vlhkosti, svetlu a cudzím pachom. Na tieto tri veci je čaj mimoriadne náchylný a majú veľký vplyv na výslednú kvalitu nápoja.
Príprava čaju
|
|
|
Návod na prípravu
- Pečené Jablko zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 1 čajovú lyžičku na 1,5-2dl.
- Na prípravu čaju v kanvici pridajte 1 lyžičku navyše.
- Doba lúhovania je 8 minút (prikrytá šálka), potom preceďte.

























5. 11.
Najpredávanejšie príslušenstvo k tomuto tovaru

Papierový filter M (balenie 100ks)

Sitko na čaj permanent veľkosť M

Sítko na čaj permanent velikost L

Papierový filter S (balenie 100ks)

Bavlnené sitko M - 1 ks

Filter papierový L - do čajových konvičiek
Hľadáte inšpiráciu? Ostatní kúpili napríklad aj toto:

ALADIN - zmes

ROOIBOS V SIEDMOM NEBI
