Nová registrácia
Zabudli ste heslo?
0221 201 040 (Po-Pia 7-17 hod.)
0 Ks
0,00 €
Košik je prázdny. Poďme to napraviť!
Neplaťte poštovné! Pridajte 40,00 € a máte ho zadarmo.
 
40,00 €

Potrebujete poradiť?

Kontaktujte Petru!
0221 201 040
petra@manutea.sk

Prečo tovar od nás?

  • Doprava zadarmo od 40 €
  • Spokojných zákazníkov
  • Dodanie do 48 hodín

DTest

Heureka - ověřeno zákazníky

BIO



Cukor

Cukor sa k niektorým čajom hodí priamo úžasne. Keď ho použijete s citom, dokáže nápoj vyladiť a vám dodať o štipku energie naviac. Špeciálny kandizovaný cukor by nemal chýbať pri žiadnom sviatočnom čajovom relaxi. Nielen že je úžasne dekoratívny, v nápoji sa rozpustí pomaly, vychutnávač si tak môže… celý popis

zobrazené 1 - 2 z 2

Kandizovaný cukor hnedý drvený
Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.

Kandizovaný cukor hnedý drvený

Hnedý kandysový cukor vyzerá ako malé drahokamy. Môžeme ho objaviť v rôznych luxusných reštauráciách či čajovniach, kedy namiesto obyčajného cukru dostaneme naservírovaný tento špeciálny cukor v tvare drahokamov. Rovnako tak si môžeme tento luxus dopriať aj doma. Tento cukor si v nápoji vychutnávame vo chvíli pohody pri šálke čaju alebo kávy. Kandysový cukor sa totiž rozpúšťa pomaly, ale zato dodá nápoju ten správny podtón. Viac detailov tovaru
Čerstvý čaj dodáme do pondelok, 17. 12. 2018
Veľké balenia:
10,39 € s DPH
6,14 € s DPH
3,94 € s DPH
Malé balenia:
2,36 € s DPH
1,62 € s DPH
1,31 € s DPH

Kandizovaný cukor hnedý na drievku
Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.

Kandizovaný cukor hnedý na drievku

Luxusná varianta hnedého kandysového cukru na paličke v tvare diamantu. Hnedý kandysový cukor má jemno karamelovú chuť. Tento cukor je možné použiť na sladenie čajov, kávy, drinkov atď. Viac detailov tovaru
Dodáme do pondelok, 17. 12. 2018
0,85 € s DPH
Produktov na stranu: 12 24 72

Cukor

Cukor sa k niektorým čajom hodí priamo úžasne. Keď ho použijete s citom, dokáže nápoj vyladiť a vám dodať o štipku energie naviac. Špeciálny kandizovaný cukor by nemal chýbať pri žiadnom sviatočnom čajovom relaxi. Nielen že je úžasne dekoratívny, v nápoji sa rozpustí pomaly, vychutnávač si tak môže sám zvoliť intenzitu osladenia.

Kandizovaný cukor sa vyrába z koncentrovaného cukrového roztoku. Pokiaľ má hnedú farbu, potom to je cukor z roztoku, ktorý bol karamelizovaný. Dávnejšie sa kandisu hovorilo cukorkandl a používal sa nielen na ochutenie čajov, kávy a alkoholických nápojov (punč, alebo varené víno), ale tiež aj na zjemnenie omáčok alebo do múčnikov.

Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Novinky Vám zašleme len 1x za 14 dní.
Prihlásením do akcií, noviniek a zaujímavostí súhlasíte sa spracovaním osobných údajov..

  Doprava zadarmo od 40 € | Zľava na prvý nákup »