

JAPAN KUKICHA BIO
Zloženie
100%Nálev a chuť čaju
Typická svieža zelenožltá farba nálevu ide ruka v ruke s mäkko bylinnou a sladkou chuťou s ľahko pikantným záverom.
Pôvod čaju
Ako je v krajine vychádzajúceho slnka pri zelených čajoch zvykom, aj Kukicha prechádza procesom zatieňovania. Špeciálne siete sa postarajú o to, aby sa k čajovníkom dostalo len 50% slnečných lúčov, čo má navodiť prostredie, v ktorom rastú divoké odrody týchto stromov.
Ukážka balenia čaju
Pevný alumíniový obal so zipsom, ktorý umožní po otvorení opakovateľné uzatváranie. Kvalitné balenie, ktoré zachováva charakter čaju. Čaj je vždy v balení hermeticky uzavretý, aby odolával vlhkosti, svetlu a cudzím pachom. Na tieto tri veci je čaj mimoriadne náchylný a majú veľký vplyv na výslednú kvalitu nápoja.
Príprava čaju
|
|
|
Návod na prípravu
- Prvý nálev - Kukichu zalejte vodou s teplotou 90 °C v pomere 3g na 115 ml vody. Nechajte 1 minútu lúhovať (prikrytá šálka), potom preceďte.
- Druhý nálev - teplota vody 95 °C, doba lúhovania 1 minúta.
- Tretí nálev - teplota vody 95 °C, doba lúhovania 2 minúty.

























Hľadáte inšpiráciu? Ostatní kúpili napríklad aj toto:

JAPAN BANCHA PREMIUM - zelený čaj

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - zelený čaj
