

JAPAN KUKICHA BIO
Zloženie
100%Nálev a chuť čaju
Typická svieža zelenožltá farba nálevu ide ruka v ruke s mäkko bylinnou a sladkou chuťou s ľahko pikantným záverom.
Pôvod čaju
Ako je v krajine vychádzajúceho slnka pri zelených čajoch zvykom, aj Kukicha prechádza procesom zatieňovania. Špeciálne siete sa postarajú o to, aby sa k čajovníkom dostalo len 50% slnečných lúčov, čo má navodiť prostredie, v ktorom rastú divoké odrody týchto stromov.
Ukážka balenia čaju
Pevný alumíniový obal so zipsom, ktorý umožní po otvorení opakovateľné uzatváranie. Kvalitné balenie, ktoré zachováva charakter čaju. Čaj je vždy v balení hermeticky uzavretý, aby odolával vlhkosti, svetlu a cudzím pachom. Na tieto tri veci je čaj mimoriadne náchylný a majú veľký vplyv na výslednú kvalitu nápoja.
Príprava čaju
|
|
|
Návod na prípravu
- Kukichu nasypte v pomere 1 čajová lyžička na 1,5-2dl. Na prípravu čaju v kanvici pridajte 1 lyžičku navyše.
- Kukichu zalejte teplou vodou 70 - 80 °C.
- Doba lúhovania 3 minúty (prikrytá šálka), potom preceďte.

























Hľadáte inšpiráciu? Ostatní kúpili napríklad aj toto:

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO - zelený čaj

JAPAN SENCHA MIYAZAKI PREMIUM - zelený čaj
Prezerali ste
