

JAPAN SENCHA ASAGIRI BIO - zelený čaj
Zelené čaje z Japonska patria právom medzi špičku a táto sencha Asagiri je toho nezlomným dôkazom. Znamenitý čaj, do ktorého chuti sa premieta dokonalé súznenie s prírodou počas pestovania a skutočné umenie čajových majstrov pri jeho ďalšom spracovaní. Zážitok, ktorý ocení každý milovník jedinečnej chuti umami a sviežosti, ktorú táto sencha rozhodne prináša.
Zloženie
Japan Sencha Asagiri BIO 100%Nálev a chuť čaju
Zelenkavý nálev s výrazným zlatým odleskom má intenzívnu chuť, v ktorej si zaujímavo hrá hodvábna nasládlosť s príjemnou trpkosťou korunovanou delikátnymi tónmi umami.
Pôvod čaju
Sencha Asagiri je so svojím sýto zeleným a mierne zvlnených listom považovaná za zástupcu vyššej kvalitatívnej triedy. Ku zberu dochádza pravidelne v priebehu mája výhradne za slnečných dní. Samozrejmosťou je ručný zber, aby mohli byť vybrané len tie najkvalitnejšie lístky, ktoré sa potom nechajú odpočinúť. Vďaka tomu sencha dozreje, stratí nechcené trávovité tóny a zostane iba prekrásna vôňa a svieža chuť s nadvládou umami.
Ukážka balenia čaju
Pevný alumíniový obal so zipsom, ktorý umožní po otvorení opakovateľné uzatváranie. Kvalitné balenie, ktoré zachováva charakter čaju. Čaj je vždy v balení hermeticky uzavretý, aby odolával vlhkosti, svetlu a cudzím pachom. Na tieto tri veci je čaj mimoriadne náchylný a majú veľký vplyv na výslednú kvalitu nápoja.
Príprava čaju
|
|
|
Návod na prípravu
- Prvý nálev - Japan Senchu zalejte vodou s teplotou 90 °C v pomere 3g na 115 ml vody. Nechajte 1 minútu lúhovať (prikrytá šálka), potom preceďte.
- Druhý nálev - teplota vody 95 °C, doba lúhovania 1 minúta.
- Tretí nálev - teplota vody 95 °C, doba lúhovania 2 minúty.

























Najpredávanejšie príslušenstvo k tomuto tovaru
Hľadáte inšpiráciu? Ostatní kúpili napríklad aj toto:

JAPONSKÁ SENCHA MAKOTO - zelený čaj

JAPAN BIO SENCHA - zelený čaj
